Edukacija osoblja

U tijeku su prijave za pohađanje specijalističke edukacije Ex-Agencije

Ostali programi održavaju se prema dogovoru, nakon prijave dovoljnog broja polaznika. Predavanja se održavaju u učionici Ex-Agencije s početkom u 8:45 h, na adresi Industrijska 25, 10431 Sveta Nedelja

PREUZIMANJE PRIJAVNICE

Ovdje možete pronaći informacije koje su Vam potrebne kako bi dobili uvid u sadržaj i organizaciju Programa specijalističke edukacije iz protueksplozijske zaštite koje smo, s posebnom pažnjom, pripremili i prilagodili osobama koje kroz svoje redovite profesionalne aktivnosti obavljaju poslove projektiranja, nadzora, instaliranja, ispitivanja, održavanja i popravljanja Ex opreme. U ugodnom ambijentu učionice u grupama s manjim brojem polaznika, polaznici Specijalističke edukacije imaju priliku razgovarati s djelatnicima Ex-Agencije, stručnjacima s višegodišnjim iskustvom u protueksplozijskoj zaštiti, te dobiti odgovore na pitanja iz struke i pronaći rješenja problema s kojima se susreću u svojoj profesiji. Valja naglasiti da ćemo rado izaći u susret svakom zahtjevu da se predavanje održi u nekom drugom odgovarajućem prostoru prema želji zahtjevatelja, kako bi gubitak radnih sati zaposlenika i ostali troškovi vezani uz putovanje u Zagreb, pogotovo za tvrtke iz udaljenijih krajeva, bili što manji. Također, predavanja se održavaju na hrvatskom ili engleskom jeziku, sukladno Vašim potrebama.

Svaki polaznik bilo kojeg Programa edukacije Ex-Agencije dobiva, u tiskanom obliku, sadržaj svih izlaganja prilagođen za upisivanje bilješki. Po završetku predavanja, polaznici Programa specijalističke edukacije Ex-Agencije dobivaju Uvjerenje o pohađanju. Za poslodavca koji je proveo edukaciju svojeg osoblja prema programu Ex-Agencije smatra se da je udovoljio Pravilniku o najmanjim zahtjevima sigurnosti i zaštite zdravlja radnika te tehničkom nadgledanju postrojenja, opreme, instalacija i uređaja u prostorima ugroženim eksplozivnom atmosferom, “Narodne novine” Republike Hrvatske br. 39/06 i 106/07, u smislu obveze specijalističke obuke svojih zaposlenika.

Programi specijalističke edukacije

 • Program 0: Osnovni program – Eksplozivne atmosfere
 • Program 1: Osnovni program – Ex oprema (električna i neelektrična)
 • Program 2: Osnovni program – Klasifikacija prostora i električne instalacije
 • Program 4: Napredni program – Klasifikacija prostora
 • Program 5: Napredni program – Vrsta zaštite Ex ‘d’ – Oklapanje
 • Program 6: Napredni program – Vrsta zaštite Ex ‘i’ – Samosigurnost
 • Program 7: Napredni program – Neelektrična Ex oprema i instalacije
 • Program 8: Napredni program – Ispitivanja električnih instalacija
 • Program 9: Napredni program – Opasnosti od eksplozije zapaljivih prašina
 • Program 12: Napredni program – Obnova znanja za tehničare

Ukoliko postoji potreba za edukacijom iz nekog specifičnog područja protueksplozijske zaštite koje nije detaljno pokriveno gore navedenim programima, Ex-Agencija će, na zahtjev, pripremiti poseban program prema potrebama zahtjevatelja. Za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite na e-mail: ex-agencija@ex-agencija.hr.

Cjenik

Napomene

 • Navedene cijene ne uključuju PDV i odnose se na predavanja na hrvatskom jeziku. Za engleski jezik prikazane cijene uvećavaju se za 30%.
 • Po primitku prijavnice Ex-Agencija će Vam dostaviti ponudu po kojoj je potrebno izvršiti narudžbu
 • Poslodavcu koji na specijalističku edukaciju odjednom šalje tri ili više svojih zaposlenika, odobrava se popust od 10% na navedene cijene.
 • Poslodavcu koji na specijalističku edukaciju odjednom šalje osam ili više svojih zaposlenika, odobrava se popust prema dogovoru.